Ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup

Ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup

Dje ne vizite te IN Shtepia Perkujtimore e Nenes Tereze – Shkup ishte ministresha e mbrojtes te Republikes se Austrise, Klaudia Taner dhe ambasadori i Republikes se Austrise, Georg Woutsas . Ato i priti drejtori i Shtepise Perkujtimore, z. Naser Curri dhe neper ekspoziten i udheheqi ciceroni Snezhana Aleksovska.