Hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë”
22
post-template-default,single,single-post,postid-22,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë”

Hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë”

Fotografi nga hapja e ekspozitës “Nënë Tereza – Nga Shkupi në Kalkutë” nga rektori i Universitetit “Nënë Tereza”, z. Izet Zeqiri, dhe manifestimi “Ditët e Nënës Terezë”.